Project Description

MERINO PROGRAM

Želite savršen san, ušuškani prijatnim pokrivačem od čiste runske vune? Takva vrsta luksuza sada vam je na dohvat ruke po vrlo pristupačnim cenama.

Merino vuna je je fino, meko, vrlo kovrdžavo i najkvalitetnije vlakno vune. Potiče od merino ovaca. Nastala je u Španiji koja je veoma dugo držala monopol na proizvodnju i prodaju najfinije vune. O njenom kvalitetu svedoči podatak da je na smrtnu kaznu bio osuđen svako ko bi se usudio da pokuša izvesti van granice zemlje priplodni materijal navedene pasmine.

Posteljina od merino vune je veoma mekana i ugodna za spavanje. Jedna od njenih najvažnijih karakteristika je prozračnost. Merino vuna ima veliku moć apsorpcije vlage, te tako deluje blagotvorno na ljudski organizam. Ne izaziva alergije, omogućava disanje kože, pozitivno utiče na zglobove i kosti i održava optimalnu temperaturu tela. Vuna je, takođe, antibakterijski materijal. Sadrži lanolin, prirodnu životinjsku mast koja je otporna na grinje i bakterije, prljavštinu i prašinu, te tako posteljina sačinjena od merino vune zadovoljava i sve terapeutske kriterijume neophodne za kvalitetan san. Zbog svojih svojstava izuzetno se lako održava. Dovoljno je samo povremeno je provetriti. Jastuke i prekrivače možete oprati ručno jednom u dve ili tri godine.

Merino vuna Premium Exlusive proizvoda ima finoću vlakna od 16 do 23,5 mikrometara, što je potrebno za dobijanje međunarodnog sertifikata i dozvole za korišćenje zaštitnog znaka Woolmark. Oznaku „čista runska vuna“ smeju da nose samo oni proizvodi kod kojih je vuna dobijena šišanjem sa živih ovaca. Proizvod mora biti izrađen od 100% čiste runske vune, tj. vune koja je prvi put u procesu proizvodnje. Proizvod mora zadovoljiti propisane norme za sirovinski sastav, visinu vunenog flora, površinsku težinu flora, količinu zaostale masnoće, nepromenjen izgled nakon hemiskog čišćenja, itd.
Zato na Premium Exlusive proizvode dajemo 20 GODINA GARANCIJE!

JASTUK MERINO MAGNETNI

40X80

SALONSKA CENA od 257,00 EUR

CENA ZA POSETIOCE PROMOTIVNIH SEMINARA I KORISNIKE SPG VIP KARTICE od 180,00 EUR

u dinarskoj protivvrednosti

100% MERINO WOOLMARK VUNA SA JEDNE STRANE / PAMUK SREBRO SA DRUGE STRANE
SKIDANJE MAGNETA PO POTREBI
IDEALNE DIMENZIJE PO PREPORUCI LEKARA
ZADRŽAVA PRAVILAN POLOŽAJ GLAVE I VRATA
PROZRAČAN
ANTIBAKTERIJSKI
ANTIALERGIJSKI
TERMOREGULATORSKA SVOJSTVA
UPOTREBA TOKOM CELE GODINE

DIMENZIJE: 40 x 80 cm