Project Description

PREMIUM EXCLUSIVE DUŠECI

DUŠEK LARCH/ELETO KARBON

90(100)X200(190) – 200X200(190):

SALONSKA CENA od 1.279,00 EUR

CENA ZA POSETIOCE PROMOTIVNIH SEMINARA I KORISNIKE SPG VIP KARTICE od 895,00 EUR

u dinarskoj protivvrednosti

VISOKOELASTIČNI DUŠEK WOOLMARK KVALITETA NAJNOVIJE GENERACIJE

Dušek LARCH/ELETO KARBON MEMORY predstavlja nešto potpuno novo na ovim prostorima. Spada u grupu ortopedsko-anatomskih dušeka koji zbog svoje fleksibilnosti omogućava pravilan ergonomski oblik tela svakog korisnika bilo koje fizičke konfiguracije.

Navlaku dušeka čine pažljivo birana vlakna 100% merino vune Woolmark kvaliteta I karbonske mreže sa druge strane.

Revolucionarno otkriće profilisane memorijske pene i jezgra najfinijeg sastava, omogućava da se rotiranjem dušeka mogu dobiti različite tvrdoće a time zadovolje potrebe i najzahtevnijih korisnika.

Prozračnost dušeka LARCH/ELETO KARBON MEMORY

Visoki stepen prozračnosti dušeka je od ključne važnosti za postizanje zdrave klime spavanja koja ima antibakterijsko delovanje i sposobnost eliminacije grinja.

Jezgro dušeka se sastoji od izuzetno prilagodljive termoosetljive memorijske pene sa masažnim efektima i visokoelastične poliuretanske pene. Ova visokoelastična pena objedinjuje najnovija otkrića i kao takva je jedan od najkvalitetnijih materijala na svetu zbog svoje trostruko više dugotrajnosti kao i zbog svoje prozračnosti koja omogućava jednu od najvažnijih funkcija svakog dušeka a to je da dušek pravilno diše. Ukupna visina dušeka je 18cm što mu daje mogućnost izuzetno dobrog ventiliranja a da udobnost ne bude ugrožena. Sa strane je specijalno 3d platno koje prilikom pokreta (ustajanje, okretanje itd) propušta vazduh i na taj način dušek diše i postiže se zdrava klima spavanja.

Anatomsko delovanje

 

Kako bi se maksimalno smanjili rizici iskrivljenja kičmenog stuba prilikom ležanja, unutrašnjost dušeka LARCH/ELETO KARBON se klasifikuje kao čvrsta (kruta) ali istovremeno je i izuzetno fleksibilna.

Dušek LARCH/ELETO KARBON MEMORY  je idealna podrška kičmenog stuba, posebno za osobe srednjih godina i starijih ljudi kako bi se sprečile bolesti kičme i smanjio zamor tela prilikom ležanja.

Ovaj dušek ima garanciju od 10 godina u skladu sa pravilnim korišćenjem dušeka.