Project Description

Probajte magnetnu podlogu i postanite jedan od mnogih zadovoljnih korisnika koji su već iskusili njene prednosti i blagodeti!
Magnetna podloga koristi prirodnu energiju magnetnog polja i na jednostavan način pomaže organizmu da uspostavi ravnotežu koja je neophodna za održavanje kompletnog stanja organizma.
Korišćena je još u drevnoj kineskoj medicini, starom Egiptu i Grčkoj. O tome koliko je ova terapija cenjena svedoči primer Japana i drugih razvijenih zemalja u kojima su terapijski magneti već dugo licencirani kao medicinski uređaji.
Magnetna podloga može ublažiti simptome bolesti poput išijasa, hronične glavobolje i artritisa. Podstiče cirkulaciju krvi, ubrzava zarastanje rana nakon operacije, ublažava simptome depresije i pomaže u borbi sa nesanicom.
Osobe koje imaju ugrađen pejsmejker ili druge medicinske implantante sa magnetnim poljem i trudnice ne bi trebalo da koriste ovu vrstu terapije. U svakom slučaju, ako imate ozbiljnijih problema, konsultujte se o tome sa lekarom.

MAGNETNA SEDALICA ELETO KARBON / 5 MAGNETA

94×45

SALONSKA CENA od 350,00 EUR

CENA ZA POSETIOCE PROMOTIVNIH SEMINARA I KORISNIKE SPG VIP KARTICE od 245,00 EUR

u dinarskoj protivvrednosti

 • 100% KAMILJA DLAKA
 • ZAŠTITNA KARBONSKA MREŽA SA DRUGE STRANE
 • MAGNETNE TRAKE ZA MAGNETOTERAPIJU
 • ZAŠTITA ZA SEDECI POLOZAJ
 • LAKO SE POSTAVLJA NA SVAKU STOLICU I FOTELJU
 • PROZRAČNA
 • ANTIBAKTERIJSKA SVOJSTVA
 • ANTIALERGIJSKA SVOJSTVA
 • TERMOREGULATORSKA SVOJSTVA
 • UPOTREBA TOKOM CELE GODINE

DIMENZIJE: 45 x 94 cm

Magnetni korektor „Dva u jedan proizvod“

MAGNETNI KOREKTOR – “dva u jedan” proizvod istovremeno popravlja vaš postojeći ležaj tako da ne morate kupovati novi,a takođe ima i sve karakteristike magnetne podloge!

Magnetni korektor, koji je već stekao veliku popularnost, namenjen je korekciji vašeg ležaja. Posebno je pogodan za ležaje koji se rasklapaju, navlači se i fiksira na njih i može se skinuti, saviti i odložiti. Prilagođava se obliku tela, pa pruža veliku udobnost tokom spavanja. Kao i podloga, sačinjen je od visoko kvalitetnog pamuka, sa dodatkom karbonske mreže, odnosno ugljeničnih vlakana, srebrnih niti i mikrokapsulama kamilice koje imaju terpeutsko dejstvo. Ono što je najvažnije, jesu magnetne trake koje se takođe nalaze unutar korektora. Šest magnetnih traka pružiće telu laganu magnetnu terapiju, tokom koje se ono regeneriše, reguliše se cirkulacija i metabolizam. Organizam se tako tokom sna zaista kvalitetno odmara od svakodnevnih napora i štetnih uticaja kojima je svakodnevno izložen. Magneti jačaju imunitet i poboljšavaju opštu vitalnost organizma, dok će karbonska mreža i srebrne niti takođe dobro štititi telo od geotehničkih zračenja kojima smo neprekidno izloženi.
Magnetna podloga/korektor definitivno će popraviti kvalitet vašeg sna i optimalno uticati na poboljšanje celokupnog zdravstvenog stanja. Naročito se preporučuje osobama koje pate od osteoporoze, poremećaja cirkulacije, proširenih vena i onima koji su pod konstantnim stresom. Posle samo jedne prospavane noći na ovoj podlozi/korektoru shvatićete koliko ste propustili što je niste nabavili mnogo ranije.

LEKARI POTVRĐUJU KORIST MAGNETA
Magnetoterapija je veoma stara metoda, koja se koristila još pre 4000 godina u Kini, a konačno priznata i kod nas. Lekari ističu da svi uzrasti mogu da koristi magnete zbog toga što nema kontraindikacija i ne eliminiše klasičnu medicinu koja svojim metoda postiže dobrobit za zdravlje, ali ovo je dodatna dobrobit iz ugla biofizičkog aspekta.
Mnogi koji su isprobali našu magnetnu podlogu ističu da ona funkcioniše besprekorno u svim aspektima. U toku noći geopatogena zračenja su jača i opetrećuju organ koji nam je najslabiji. Dovoljan je jedan poremećaj, obično je to stres i on će dovesti do poremećaja celog organizma. Svako od nas ima svoj energetski potencijal sa kojim se rađa. Ako nam se poremeti ta frekvencija dolazi do poremećaja. Kada štetna energija geopatogenog zračenja počne da deluje, ćelija meša funkcije i tada dolazi do poremećaja. Ako je to zračenje kratkotrajno naša ćelija može da se oporavi, ali ako se i oporavi nastalo je određeno oštećenje. Zato treba da vodimo računa gde spavamo, spavati na primer dalje od električnih uređaja i utičnica. Glava bi trebalo da bude okrenuta ka severu a noge ka jugu. Geopatogeno zračenje je tokom spavanja maksimalno ali trostruko dejstvo magnetne prostirke koja je u ponudi Premium Exlusive štiti organizam i od njega i od svih ostalih vrsta zračenja.

GALERIJA

ZRAČENJA

Zračenje u prirodi je sastavni deo našeg okruženja. Život na zemlji se ne bi razvio da nije bilo zračenja. Sva mešavina oko nas je sastavljena od mešavine raznih vrsta atoma, od kojih je samo stotinak vrsta stabilno, a više stotina je nestabilno, tj. radioaktivno. Znamo da i naše telo, kao i sve što nas okružuje poseduje atome, koji zrače.
Čovek je svakodnevno i neprekidno izložen osnovnom nivou zračenja, koje može poticati iz prirodnih izvora, ali i iz izvora u njegovoj životnoj sredini.

Izvori zračenja su:

 • Zemaljska zračenja – podzemne vode
 • Kosmička zračenja – Hartmanove linije
 • Tehnička zračenja – elektromagnetni smog

Zemaljska zračenja – podzemne vode su veliki vodeni tokovi pod zemljom, koji svojim trenjem o stene stvaraju vrtložno magnetno polje, koje u zavisnosti od širine i brzine toka može da deluje i do 1500 km u visinu. Ne predstavljaju stabilno zračenje, jer usled tektonskih pomeranja i sleganja tla, ona se pomeraju i predstavljaju “promenljivu kategoriju”. Podzemne vode utiču na vezivanje kristala u našem organizmu i izazivaju razne vrste oboljenja kao što su: pojava peska i kamena u žuči i bubrezima, utiču na trošenje hrskavice, okoštavanje, kod dece cešće upale uva, grla, nosa, kao i bronhijalne probleme. Pored ovih bolesti izazivaju nesanice, vrtoglavice, propadanja i depresije. Takođe utiču na pad gvožđa i kalijuma u organizmu, što dovodi do slabljenja ukupnog imunološkog sistema. U kombinaciji sa ostalim vrstama zračenja imaju višestruko štetno dejstvo po čovekog organizam.

Kosmičko zračenje – Hartmanove linije je vrsta zračenja, koje stiže do površine Zemlje iz kosmosa i sastoji se od tzv. galaktičkog kosmičkog zračenja i zračenja od Sunca.

Svemir je prožet radioaktivnim zračenjem različite vrste i porekla. Prema pretpostavkama naučnika u najranijoj istoriji svemira nije bilo materija kakvu danas poznajemo (intenzitet zračenja je bio nekoliko desetina puta slabiji). Opšte je poznat primer sunčanja gde usled oštećenja omotača, koji nas je štitio od negativnih uticaja zračenja, lekari tačno propisuju kako se treba izlagati kako ne bi došlo do raznih vrsta oboljenja kože.

Hartmanovi čvorovi predstavljaju vrstu zračenja i nazvani su po doktoru medicine Ernestu Hartmanu, nemačkom doktoru iz Eberbaha, koji je značajno obradio i dokazao malignost.

Kada čovek napravi poremećaj u prirodi, ona se štiti patogenim zračenjima i njihovom emisijom. Ti čvorovi su mesta gde se seku Zemljine magnetne linije. One u određenom pravilnom rasporedu čine Globalnu mrežu, koja emituje magnetnu energiju Zemlje. Čovek sa neadekvatnim građevinama, koncentracijom velikog broja električnih i elektronskih aparata i uređaja u stambenom prostoru, može izazvati podudaranje tog čvora sa drugim izvorima patogenih energija i čvor postaje maligan, izaziva promene na ćelijskom nivou, tj. kancere. Dr Hartman je u više od 20.000 eksperimenata dokazao malignost u kombinaciji – Hartmanov čvor + podzemna voda + tehničko zračenje, a njegovo pravilo je priznato na medicinskim simpozijumima.
Tehnička zračenja – elektromagnetni smog postaju svakodnevica svakog čoveka, usled tehničko tehnološkog napretka civilizacije. Danas je savremeni način života nemoguće zamisliti bez uređaja, koji sa jedne strane olakšavaju život, a sa druge strane predstavljaju izvor velikog zračenja.
U veštačke izvore zračenja spadaju svi električni uređaji u domaćinstvu, od kojih su najpogubniji od mobilnog telefona, računara, TV-a, mikrotalasne pećnice,… Nikola Tesla je rekao da elektromagnetno zračenje ili elektro-smog je nešto što će uništiti našu planetu. Emituju ga svi uređaji i instalacije, ali najgore je što ga apsorbuje prostor, zidovi, nameštaj, garderoba i naše telo. Elektromagnetni smog nema miris, ukus, nije vidljiv, ali je često prisutniji u prostoru od pušačkog smoga. Ova zračenja ometaju pravilno funkcionisanje kompletnog biološkog sistema, tj.naših ćelija tako da nije čudno da se budimo sa glavoboljom, otečenih očiju, zujanjem u ušima ili raznim vrstama infekcija, ako na mestu gde spavamo imamo neki aktivni izvor električne energije.

MAGNETNA TERAPIJA

Magnetna terapija svakako spada u prirodne metode lečenja i najčešće se primenjuje za ublazavanje bolova, vraćanje energije i kvalitetniji san. Ova vrsta alternativne terapije na jednostavan način pomaže organizmu da uspostavi prirodnu elektromagnetnu ravnotežu, kako bi najmoćniji unutrašnji uređaj za samoisceljivanje mogao da obavlja svoj zadatak punom parom.

Magnetna terapija koristi prirodnu energiju magnetnog polja neophodnu za odrzavanje kompletnog zdravlja organizma.

Iako mozda zvuči, a svakako izgleda kao savremena metoda lečenja, magnetna terapija ima staru baštinu, jer se spominje još u drevnoj kineskoj medicini (pre više od 5000 godina), starom Egiptu i Grčkoj. Pošto se do sada pokazala kao efikasan i bezbedan način lečenja mnogih bolesti ima veoma dobru perspektivu i u budućnosti. Tako se često moze čuti da prevazilazi mnoga očekivanja u lečenju.

Magnetna terapija ima sledeće dejstvo na čovekov organizam:

 • Stimuliše imunološki sistem
 • Smanjuje bolove svih oblika, pre svega kostobolja
 • Pruža zaštitu od svih vrsta prirodnih i veštačkih zračenja

Dakle, magnetna terapija je neinvazivna metoda lečenja i ima visoku stopu uspeha, pogotovo u lečenju hroničnih oboljenja. Medicinski magneti mogu biti korisno pomoćno sredstvo za susbijanje bolova, kod kostobolja posebno. Delovanjem magneta na povređeno i bolno mesto na telu, podstiče se cirkulacija i protok kiseonika (neophodnog našem telu inače, ali i za regeneraciju ćelija), što utiče na stimulaciju našeg imunološkog sistema, ubrzavanje prirodnog toka ozdravljenja. Isto tako umiruje upalne procese i štiti čovekog organizam od svih vrsta prirodnih i veštačkih zračenja.

Magnetna terapija može ublažiti simptome sledečih bolesti:
reuma, ostoporoza, artritis, išijas, atrofija, krvni pritisak, multipla skleroza, lumbago, dijabetes, hipertenzija, hronicne glavobolje i mnoge druge.
Podstiče cirkulaciju krvi, ubrzava zarastanje rana nakon operacije, ublažava simptome depresije, a postoje određene tvrdnje da je gotovo savršena za lečenje nesanice i redukcije stresa. Od kada se terapija magnetima primenjuje za saniranje povreda kod profesionalnih sportista, ova metoda je sve popularnija i opštoj populaciji.
Većina ljudi ima reumatske bolove, koji se teško mogu ublažiti ili nestati, a izlečiti nikada, jer se kostobolje ne leče. Odlazak u banju može pomoći, ljudi dobijaju terapiju na bolno mesto, kupaju se u lekovitoj, često toploj vodi, popravi se cirkulacija, podigne se odbrambeni mehanizam, pa se čovek zaista oseća bolje. Međutim, efekat ozdravljenja brzo prođe i tegobe se uvek navraćaju. Uz pomoć magnetne terapije do kraja života bolovi će biti prepolovljeni ili gotovo nestati, samim tim će i naš organizam da se revitalizuje, jer ga bolovi ne muče i apsorbovaće mnogo veću količinu kiseonika, što naš imuni sistem podiže na viši nivo. Ovo se, pre svega, odnosi na osteoporozu i sve bolesti, koje sa sobom nose konstantan bol, koji remeti kompletan psihofizički sastav – nervoza, pad koncentracije, loš san.

Da bi svojim korisnicima primena magneta pruzila što bolji komfor, današnji proizvođači se zaista trude da magnete smeste u sedalicu, jastuk, prostirku za ležaj, korektor i dušek. Na taj način primena magneta može biti ne samo korisna i prakticna, nego i udobna i isključivo samo Vaša “kućna banja”, u kojoj možete uživati svakog dana i noći.