POKLONI

Uslovi promotivne poklon akcije

Promotivna poklon akcija podrazumeva mogućnost da metodom slučajnog izbora, a na osnovu rezultata kviz ankete, budete izabrani i pozvani da u njoj učestvujete.

Ukoliko budete pozvani i želite da iskoristite mogućnost za poklon, prilikom preuzimanja poklona prisustvovaćete predstavljanju našeg proizvodnog programa.

Jedan od poklona koji možete da dobijete besplatno su sledeći:

WOOLMARK MERINO PAPUČE SA MAGNETOM

Papuče su napravljene od čiste merino vune, te zbog toga besprekorno održavaju temperaturu stopala.Mogu se nostiti i na plus 30 stepeni, ali i na minus 20.U ovim papučama, stopala se ne znoje, a samim tim nema ni neprijatnog mirisa, dobijanja raznih gljivičnih infekcija i oboljena stopala.

Dodatna vrednost ovih papuča je magnet u predelu pete. Masaža stopala veoma je bitna, jer se na stopalu nalazi veliki broj nervnih završetaka putem kojih se mogu stimulisati ostale tačke tela.Naročito bitan deo stopala je deo pete pa je magnetna traka upravo smeštena u ovom delu koja podstiče cirkulaciju našeg stopala.

PREMIUM EXCLUSIVE  ICE ALPEN  CREME

Ručno izrađena krema sa prirodnim esencijalnim uljima za blagotvornu masažu tela, gornjih i donjih ekstremiteta.

Premium Exclusive Ice Alpen Creme je jedinstvena mešavina esencijalnih ulja u prirodnim biljnim uljima koja pruža prijatan osećaj hlađenja na mestu primene. Esencijalna ulja mente i eukaliptusa doprinose boljoj prokrvljenosti (cirkulaciji) a prirodna biljna ulja neguju kožu čineći je mekom i svilenkastom.

Premium exclusive ice alpen creme zahvaljujući blagotvornom dejstvu etarskih ulja ublažava osećaj otečenih i teških nogu, i tegobe kod reumatskih stanja, sportskih povreda mišića, tetiva i ligamenata.

Kremu možete koristiti ujutru i uveče, može se koristiti i u kombinaciji sa sportskom i relax masažom. Lako upijajuća formulacija doprinosi boljem osećaju prilikom nanošenja kreme.

Ne koristiti kremu na oštećenoj koži i u blizini sluznica. Etarska ulja su alergeni i mogu u retkim slučajevima izazvati alergijsku reakciju kože, savetujemo da izvršite test na maloj površini kože pre upotrebe kreme.

Promo cena sa PDV-om 3.290,00 RSD

PREMIUM EXCLUSIVE HOT TIGER CREME

Ručno izrađena krema sa prirodnim esencijalnim uljima za blagotvornu masažu tela, gornjih i donjih ekstremiteta.

Premium Exclusive Hot Tiger Creme je jedinstvena mešavina esencijalnih ulja u prirodnim biljnim uljima koja doprinosi laganom zagrevanju kože prilikom nanošenja. Esencijalna ulja cimeta i ruzmarina doprinose boljoj prokrvljenosti (cirkulaciji) a prirodna biljna ulja neguju kožu čineći je mekom i svilenkastom.

Premium Exclusive Hot Tiger Creme zahvaljujući blagotvornom dejstvu etarskih ulja brzo i efikasno doprinosi opuštanju mišića i pokretljivosti zglobova, kao i ublažavanju tegoba kod reumatskih stanja.

Kremu možete koristiti ujutru i uveče kako bi pospešili cirkulaciju i smanjili efekat hladnih stopala, olakšali problem teških nogu, reume, ubrzali razgradnju masnih naslaga i celulita. Krema se može koristiti i u kombinaciji sa sportskom i relax masažom. . Lako upijajuća formulacija doprinosi boljem osećaju prilikom nanošenja kreme.

Ne koristiti kremu na oštećenoj koži i u blizini sluznica. Etarska ulja su alergeni i mogu u retkim slučajevima izazvati alergijsku reakciju kože, savetujemo da izvršite test na maloj površini kože pre upotrebe kreme.

Promo cena sa PDV-om 3.290,00 RSD

OMNIA AQUA FILTER ZA VODU

OMNIA AQUA FILTER se sastoji od 5 slojeva različite filtracione namene, uz implementiranu foliju od srebra i zlata, pažljivo ukombinovanih, kako bi se postigao željeni efekat. Između tri sloja tkanine od mikrobioloških vlakana, nalazi se sloj aktivnog uglja i sloj odgovarajućeg zeolita.

Promo cena sa PDV-om 8.000,00 RSD. Filteri 3+1 gratis, 4.500,00 RSD.