O KOMPANIJI

Premium Exclusive proizvodi su setifikovani WOOLMARK kvalitetom i kao takvi zaštićeni kao originalni na tržištu. Postoje brojni slični proizvodi, kopije koje s prodaju po sličnim ili čak višim cenama, ali nemaju sertifikate o poreklu i kvalitetu materijala.
Woolmark institut je veoma rigorozan po pitanju kvaliteta.
Redovno se kontroliše i njegov kvalitet se testira u Woolmark ovlašćenoj laboratoriji (za Evropu u Italiji). Woolmark simbol je promotivnim i PR aktivnostima približen tržištu i prema anketama u svetu, 70–80% ispitanika prepoznaje ovaj znak kao garanciju kvaliteta. Preko 7,5 milijardi Woolmark etiketa na raznim vunenim proizvodima u poslednjih 50 godina, u anketi Financial Timesa svrstalo je ovaj brend na 7. mesto na listi 50 najpoznatijih logoa/brendova u poslednjih 100 godina. To ga na tabeli plasira čak i ispred Coca-Cola-e i Mercedesa.

Woolmark licenced partner

Koriste ih milioni ljudi širom sveta koji shvataju da je zdravlje iznad svega i brinu o sebi i svojim porodicama. Najčešći način rada naše kompanije je direktna prezentacija i distribucija jer na taj način možemo korisniku na licu mesta omogućiti da se upozna sa proizvodom. To je velika prednost za razliku od TV reklame, oglasa u novinama, internet prezentacija i drugih kanala promocije. Dodatni benefit za korisnike od ovakvog načina rada jeste da im omogućavamo prihvatljivu cenu zbog nižih troškova marketinga. Na ovaj način naši proizvodi nisu privilegija imućnih ljudi, već su dostupni svima, posebno jer se radi o zdravstvenim proizvodima.

Na tržištu postoji dosta sličnih proizvoda ali smo se mi izdvojili po odabiru materijala. Vodeći se zdravstvenim učinkom i periodom korišćenja, naši proizvodi imaju stručno proračunate sastave prirodnih materijala (gustina vune, količina srebra, kvalitet kašmira, gustinu memorijske pene, težinu i tkanje vune).

Zbog svih ovih karakteristika, u saradnji sa proizvođačem, obezbeđujemo garanciju od 20 godina. Uverite se u kvalitet i priuštite sebi i svojim najmilijima vrhunske proizvode za zdrav život, udoban i miran san, neophodan za zdravlje Vas i Vaše porodice.

 

ZAŠTO RADIMO DIREKTNE PREZENTACIJE?

Najčešći način rada naše kompanije je direktna prezentacija i distribucija jer na taj način možemo korisniku na licu mesta omogućiti da se upozna sa proizvodom. To je velika prednost za razliku od TV reklame, oglasa u novinama, internet prezentacija i drugih kanala promocije. Dodatni benefit za korisnike od ovakvog načina rada jeste da im omogućavamo prihvatljivu cenu zbog nižih troškova marketinga. Na ovaj način naši proizvodi nisu privilegija imućnih ljudi, već su dostupni svima, posebno jer se radi o zdravim proizvodima. Na tržištu postoji dosta sličnih proizvoda ali smo se mi izdvojili po odabiru materijala i zaštitili naše proizvode kod ovlašćenih državnih institucija. Vodeći se efikasnim učinkom i periodom korišćenja, naši proizvodi imaju stručno proračunate sastave prirodnih materijala (gustina vune, količina srebra, kvalitet kašmira, gustinu memorijske pene, težinu i tkanje vune).

Uverite se u kvalitet i priuštite sebi i svojim najmilijima vrhunske proizvode za zdrav život, udoban i miran san, neophodan za zdravlje Vas i Vaše porodice.

BOLJI ŽIVOT ZA VAŠE NAJMILIJE!

Svi smo skloni da živimo od danas do sutra. Dajemo nekoliko stotina evra za najnovije modele mobilnih telefona, kao i nekoliko hiljada evra za noviji automobil, ili još jedan sprat više na kući. O zdravlju, nažalost najčešće razmišljamo tek kada ga ozbiljno ugrozimo. Cilj naše kompanije je: BOLJI ŽIVOT SVIH NAŠIH KLIJENATA I NJIHOVIH PORODICA I PRIJATELJA.
A dva načela kojima se vodimo prilikom prezentovanja:

1. ZDRAV ČOVEK IMA MNOGO ŽELJA A BOLESTAN SAMO JEDNU – DA BUDE ZDRAV!

2. ČOVEK KADA NEŠTO ŽELI NAĐE NAČIN DA TO I OSTVARI – A KADA NE ŽELI NAĐE IZGOVOR! MI SMO TU DA ZAJEDNO NAĐEMO NAČIN ZA VAŠ ZDRAVIJI ŽIVOT I KVALITETNIJI SAN! UKOLIKO SAGLEDATE SVE ČINJENICE NA KOJE SMO VAS UPUTILI SIGURNI SMO DA ĆETE SHVATITI KOLIKO SU NAŠI PROIZVODI ZAISTA NEOPHODNI VAMA; VAŠOJ DECI; VAŠIM RODITELJIMA; BAKAMA I DEKAMA; UNICIMA I PRAUNUCIMA; PRIJATELJIMA I SVIM OSTALIMA DO KOJIH VAM JE STALO